Op weg naar een succesvol project

Opdrachtgevers hebben tijd voor andere zaken terwijl Total Project Service B.V. het vele werk uit handen neemt. Onze organisatie sluit naadloos aan op de organisatie van onze opdrachtgever en ontzorgt op alle gebieden, van planning tot inkoop en van aansturing tot uitvoering. Uiteraard houden wij onze opdrachtgevers op gezette tijden op de hoogte van de voortgang en bespreken belangrijke beslissingen in het uitvoeringstraject met hem of haar.

Totale projectinrichting
Onze werkwijze volgt een vooropgezet plan om het project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als eerste stelt de opdrachtgever een briefing op van het uit voeren project, dat samen met onze projectleiders wordt besproken. Onze mensen nemen dit alles op en gaan ter plekke kijken om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden. Vervolgens stellen zij een praktisch plan van aanpak op dat, in combinatie met een bezoek aan onze showroom, de opdrachtgever een compleet beeld geeft van de inzet van TPS. Het project wordt in zijn totaliteit uitgevoerd door onze professionals.

Losse diensten
Het komt ook voor dat onze opdrachtgever slechts delen van zijn project wil laten uitvoeren door een projectinrichter. Ook dan is TPS de juiste partij. Opdrachtgevers kunnen bij TPS bijvoorbeeld terecht voor advies over Arbo-richtlijnen en -regelgeving. Met deskundigheid lichten zij de specifieke situatie door en geven heldere aanbevelingen. Ook gaat onze ontwerpafdeling graag aan de slag met een specifieke vraag die losstaat van een compleet project. Met moderne 3D-software krijgen de wensen van onze opdrachtgevers snel vorm.

Kortom, heeft u een vraag, dan kunt u die gerust stellen aan Total Project Service. Met onze oplossingsgerichte instelling krijgt u altijd een bevredigend antwoord.

Geïnteresseerd in onze aanpak? Neem dan contact op voor een afspraak.