Gerealiseerde projecten

In meer dan 30 jaar heeft Total Project Service honderden projecten gerealiseerd in diverse sectoren, waaronder welzijn/gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, dienstverlening, overheidsinstellingen, kantoren, horeca en sport. Elke sector heeft wat projectinrichting betreft te maken met haar eigen richtlijnen en wensen.

Deze unieke specificaties zijn bovenal van toepassing op de vloerafwerking. Zo wordt er bijvoorbeeld in hotels veel aandacht besteed aan de keuze voor verschillende vloerbedekkingen in de hotelkamers, de gangen en de zalen. Vaak wordt hier gekozen voor een zachte projectvloerbedekking.

In scholen en in de dienstverlenende sector wordt vaker gebruik gemaakt van harde vloerbedekking als linoleum en pvc. Onder andere de intensiteit van gebruik en hygiëneaspecten spelen een rol in de keuze voor deze vloerafwerking. Zoals elk facet van de totale projectinrichting, wordt ook de vloerkeuze volledig afgestemd op de specifieke eisen en wensen van de eindgebruiker.

Total Project Service neemt hierin het voortouw. Dankzij jarenlange ervaring krijgt elke opdrachtgever met kennis en kunde uitgebreide adviezen over onder andere fabrikant(en), kwaliteit en kleur. Alles onderbouwd met technische specificaties en garanties.

Wij zijn trots op onze gerealiseerde projecten.

Hier vindt u alle referenties van Total Project Service:

http:www.totalprojectservice.nl/trots-op-goed-werk